مزه ها (۲): ترکیب مزه ها ادامه از نوشتار پیشین در نوشتار پیشین نظرات پو رسینا را در مورد مزه های مختلف و اثر آنها بر غذا به اطلاع رساندم . در این نوشتار نیز از همان کتاب قانون جلد دوم اثر ترکیب مزه ها با یکدیگر را مورد بحث قرار می دهم : پور سینا در ادامه از ترکیب مزه ها با یکدیگر سخن گفته و فهرست ترکیب آنان را این گونه توضیح می دهد: آميختگي مزه ها گاهي دو مزه در يك جسم گرد هم آمده اند مثلا: 1 (تلخي و قبضي در افشره گياه فيل . ترکیب ,نوشتار ,نوشتار پیشین منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گردشگری پایگاه خبری تحلیلی بینانیوز پلاس GPA1000 فروش فلزیاب | 09100061386 بهترین شرکت طراحی سایت در ایران دانلود سنتر نقطه سفید noavaranfile فروشگاه اینترنتی ورزشی